Doorzoek de website


Contact

www.kapsalon-new-look.be
hellestraat 71 a
appelterre ( ninove)
9400

054/33.59.89

Nieuw!!!! Gelish!

 

 

Waarom kiezen voor Gelish?

Gelish is een permanente nagellak die tot 21 dagen (en langer) behouden blijft. Het biedt de hardheid en de bescherming van gel, verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de natuurlijke nagel. Zo kunt u uw nagels gemakkelijker laten groeien.

Gelish overtreft alle prestaties van andere soak-off gels. De basisgel garandeert dat de nagels niet liften of pellen, terwijl de topgel zorgt voor een blijvende hoogglans. Gelish wordt laag per laag uitgehard onder een led-lamp.

Afhankelijk van de gekozen behandeling duurt het plaatsen van een volledige set ongeveer 1 uur.

 

voordelen!

  • Geen stof
  • Geen geur
  • Geen schade aan de natuurlijke nagel
  • Schone en frisse uitstraling
  • Oneindig veel kleuren, binnen 10 minuten volledig afweekbaar
  • Direct droog

 

 

Gelish is verkrijgbaar in bijna 80 kleuren, french en color-french. Je kan kiezen tussen een natuurlijke of meer opvallende Gelish.

Kies je voor kleur Gelish dan kies je voor een meer opvallende optie. We voorzien de volledige nagel van een gekleurd laagje.

Voor een natuurlijk uitstraling kies je voor een French Gelish. Hierbij wordt de nagel voorzien van een doorzichtig laagje.
Als afwerking wordt er een wit boordje aangebracht. Zo ziet de nagel er 100% natuurlijk uit. Ook gekleurde French manicure behoort tot de mogelijkheden.